RÅDGIVNING

KONTAKT

DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT RINGE PÅ 24 84 66 86 ELLER

kontakt mig her »

ANLÆGGELSE

En haveplan er et nyttigt redskab, hvis arbejdet skal udføres af en anlægsgartner, men den er også praktisk at have, hvis du selv vil anlægge haven.
Du behøver ikke anlægge hele haven på én gang - du kan opdele arbejdet i flere etaper.
Du kan opdele arbejdet og få en anlægsgartner til at udføre en del af arbejdet f.eks. fliselægning og opsætning af støttemur. Du kan selv stå for en del af arbejdet f.eks. optagning af eksisterende fliser og rydning af beplantning. Det er en god idé at tage anlægsgartneren med på råd, da det er vigtigt at tilrettelægge arbejdet i den rigtige rækkefølge. Med en haveplan i hånden har du et godt grundlag for indhentning af pris hos en anlægsgartner sammenholdt med den eksisterende have.

Det skal her nævnes at en anlægsgartner fra Danske Anlægsgartnere både har garantifond og ankenævn i ryggen. Anlægsgartneren, der er medlem af Danske Anlægsgartnere, er forpligtet via sit medlemskab til af arbejde efter fagets normer. Normerne tager udgangspunkt i en optimal løsning baseret på branchens erfaringer.
 
Bopa Plads - Løgstørgade 2, 1.th   •   2100 København Ø   •   Mobil: 24 84 66 86   •   Mail: mail@pernilledanielsen.dk  •   CVR: 28 38 73 34