ARTIKLER

KONTAKT

DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT RINGE PÅ 24 84 66 86 ELLER

kontakt mig her »

Gammel have - nye ønsker

Når der skal være flere funktioner i haven, er det praktisk at opdele haven i flere rum. Du kan holde bolden ude fra din opholdshave ved at plante en hæk på tværs af haven, som det er vist på forslaget herunder. Det væsentligste i en have er ofte rammerne, da de udgør
væggene i haven. Hvis rammerne ikke er i orden, er det svært at faå et harmonisk og roligt rum, der er rart at opholde sig i. Da rammerne i din have udgøres af et raftehegn samt forskellige buske – er det oplagt at fore rummet med en stedsegrøn hæk f.eks. en takshæk, som ud over at være stedsegrøn og skjuler raftehegnet, også er en meget nøjsom og hårdfør plante, der kan gro på de tørreste og mørkeste steder i en have.
For at skabe lys og luft kan du beskære de eksisterende takstræer som hurtigt vokser sig pæne igen efter en kraftig beskæring, da taks kan skyde direkte fra barken.

Desuden vil jeg foreslå at du flytter den store rhododendron hen til de to andre, så de bliver samlet i hjørnet ved vandbassinet.
Eksisterende plan for haven
Nyt forslag til haven
Bopa Plads - Løgstørgade 2, 1.th   •   2100 København Ø   •   Mobil: 24 84 66 86   •   Mail: mail@pernilledanielsen.dk  •   CVR: 28 38 73 34