RÅDGIVNING

KONTAKT

DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT RINGE PÅ 24 84 66 86 ELLER

kontakt mig her »

HAVEBESØG MED SKITSE PÅ STEDET

Overvejer du at anlægge ny terrasse, dele haven op i flere rum, få inspiration til fliser eller trænger du du til at få andre øjne til at se mulighederne i din have så er det en god ide med et besøg.
Prisen for 2 timers besøg med skitse, tegnet på stedet under besøget, er kr. 3.450,- inkl. moms og kørsel.
 
Jeg kommer med et par friske og professionelle øjne udefra, som kan se løsningsforslag og muligheder, frem for begrænsninger og problemer/barriere. Det er en tilfredsstillelse for mig at hjælpe dig så du bliver glad for for din have.
 
For at kunne rådgive dig, skal jeg først se din have og når du kontakter mig aftaler vi tid for et havebesøg. Bestil i god tid, der kan være ventetid. For at bruge tiden bedst muligt vil jeg bede dig om at lave en opmåling af haven, som den ser ud i dag og have den klar til vores møde. Opmålingen skal være i målestok 1: 100 (1 m i haven = 1 cm på papiret) eller målestok 1: 200 hvis din have er meget stor (2 m i haven = 1 cm på papiret). Se opmålingsvejledning

Med en skitse får du et færdigt forslag til havens disposition og vigtigste beplantning. Og viden om hvordan du kommer videre.
 
En haveplan er en mere detaljeret optegning af haven med forslag til belægninger og detaljeret planteliste. Den er lige til at aflevere til en anlægsgartner.
Prisen for udarbejdelse af en haveplan afhænger af flere faktorer  - læs mere
Bopa Plads - Løgstørgade 2, 1.th   •   2100 København Ø   •   Mobil: 24 84 66 86   •   Mail: mail@pernilledanielsen.dk  •   CVR: 28 38 73 34