RÅDGIVNING

KONTAKT

DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT RINGE PÅ 24 84 66 86 ELLER

kontakt mig her »

VEDLIGEHOLDELSE

Der findes ikke en have som ikke kræver vedligeholdelse, selvom det er det de fleste drømmer om.
En have kan dog indrettes så den kun kræver meget lidt vedligeholdelse.

Det overrasker mange haveejere at f.eks. et nyt bed kræver ekstra pleje med lugning og vanding i etableringsfasen, som typisk strækker sig over de første 2 år, de 2 første vækstsæsoner. Haven kan med stor fordel anlægges i flere etaper af samme årsag.

Jeg oplever at mange mennesker opfatter “en nem have” som en have med en stor græsplæne. Ja men hvilken græsplæne? En brugsplæne, som vi ser i de fleste villahaver, skal klippes 1 gang om ugen i vækstsæsonen (ca. 25 gange pr. år.). En flade af f.eks. bunddækkende stauder og forårsløg skaber et sammenhængende grønt tæppe der dækker jorden. En sådan løsning kræver håndlugning. Rodukrudt fjernes med rod ved opgravning eller mælkebøttejern. Renholdelse sker hver 3. uge først på sæsonen og senere med noget længere interval.

Det er meget forskelligt hvad vi hver især opfatter som nemt - nogle vil gerne slå græs hver uge og andre synes det er sjovere at luge hver 3. uge.   
Bopa Plads - Løgstørgade 2, 1.th   •   2100 København Ø   •   Mobil: 24 84 66 86   •   Mail: mail@pernilledanielsen.dk  •   CVR: 28 38 73 34