KONTAKT

DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT RINGE PÅ 24 84 66 86 ELLER

kontakt mig her »

MIN BAGGRUND

 
   
Uddannelse    1993 cand. hort. arch. fra KU
 
fastansat på Philip Rasmussens Tegnestue i Kbh. i 4 år
fastansat i Gentofte Kommune, parkafdelingen i 3 år
fastansat i Det Danske Haveselskab, Kbh. afd. i 4 år
selvstændig siden 2005
 
Opgaver haveejere, boligforeninger, institutioner m.m

Område

Storkøbenhavn og Nordsjælland 

Med 26 års erfaring som have-og landskabsarkitekt har jeg løst mange forskellige typer af opgaver. Jeg bruger min intuitive evne og jeg sørger jeg for at kunden er med under hele processen. Jeg har et skarpt øje for detaljer, som for helhed, når jeg indretter.

Overordnet set, taler jeg for, at haven opdeles i flere rum ved brug af stramme linier f.eks. i form af hække, buske eller træer. Et frodigt udtryk af længeblomstrende beplantning f.eks. i form af “lag på lag bede” (buske, stauder og løg) er kendetegnende.

Det er kontrasten mellem de stramme og lige hække/ vægge og staudernes løse/ vilde præg på gulvet, som skaber et roligt og uhøjtidelig udtryk og dermed afslappet stemning i en have.

Jeg synes det er meget væsentligt, når haven planlægges, at huset og haven forholder sig til hinanden. Haven opleves ikke kun udefra haven, men i høj grad også inde fra husets rum - særligt i vinterhalvåret.
Jeg tager altid stilling til havens vinterbillede når jeg indretter.
 
Bopa Plads - Løgstørgade 2, 1.th   •   2100 København Ø   •   Mobil: 24 84 66 86   •   Mail: mail@pernilledanielsen.dk  •   CVR: 28 38 73 34