KONTAKT

DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT RINGE PÅ 24 84 66 86 ELLER

kontakt mig her »

PRISER
Havebesøg med gennemgang af eksisterende have
Et havebesøg hvor vi går en rundtur i haven og tager stilling til f.eks. hvilke træer og buske, som bør/ kan bevares, beskæres eller helt fjernes, set i forhold til en lettere vedligeholdelse eller renovering af haven.
Pris kr. 2.450,- inklusiv moms og kørsel
Havebesøget har en varighed på ca. 1.5 time

Havebesøg med skitse på stedet
Et havebesøg med skitse på stedet koster kr. 3.450,- inklusiv moms og kørsel
Havebesøget har en varighed på ca. 2 timer 

Haveplan med planteliste
En haveplan med planteliste koster i størrelsesorden mellem kr. 20.000,- og kr. 25.000,- inklusiv havebesøg, moms og kørsel
Timepris for idéoplæg, beskrivelse, skitsering og indhentning af tilbud
kr. 840,- + moms = kr. 1.050,- pr. time 
Timepris for udarbejdelse af planteliste og fagtilsyn
kr. 1.040,- + moms = kr. 1.300,- pr. time

Prisen for udarbejdelse af en komplet haveplan med planteliste afhænger af det vurderede timeforbrug, som afhænger af om:  
  • haven er stor - større end 700-800 m2
  • haven har terrænforskelle
  • opgaven er kompleks   

Gavekort
Glæd dem du holder af med et gavekort til et havebesøg eller en haveplan. Brug gavekortet som indflytningsgave, bryllupsgave, jubilæumgave, aftrædelsesgave eller til fødselsdage. Gavekortet kan lyde på et besøg af havearkitekten med skitse på stedet eller tilskud til en haveplan med planteliste.  Du kan få udstedt et gavekort på det beløb og dermed det antal timer eller den opgave, du ønsker at give i gave. Sammen aftaler vi gavekortets tekst. Du får kortet tilsendt. Eller du kan vælge, at det sendes direkte til gavemodtageren.
Bopa Plads - Løgstørgade 2, 1.th   •   2100 København Ø   •   Mobil: 24 84 66 86   •   Mail: mail@pernilledanielsen.dk  •   CVR: 28 38 73 34