RÅDGIVNING

KONTAKT

DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT RINGE PÅ 24 84 66 86 ELLER

kontakt mig her »

MIN ARBEJDSMETODE

Jeg ser mig selv som en form for fødselshjælper, der hjælper på vej, aflæser og omsætter dine ord til noget konkret. Jeg har erfaring for, at jeg evner at løse hårdknuder og uenigheder og få omsat det til et løsningsforslag som vokser frem på papiret i løbet af havebesøget. Jeg bruger min intuition og jeg sørger jeg for at du/ I er med under hele processen.
 
Målet er at finde ud af, hvordan haven skal være for at kunne tilfredsstille dig og din families behov. Jeg vil gerne give dig et modspil og derudover inspirere dig til at blive glad for din have. Jeg kan tilbyde at være den, der guider i forhold til de mange valg, der skal træffes, når haven skal omlægges eller delvist ændres.
Din økonomi, tid og lyst til havearbejde er også væsentlige faktorer, der skal med, når haven skal planlægges.
 
Sammen ser vi på hvad der er bevaringsværdigt af buske, hække og træer i haven.
Vi tager udgangspunkt i opmålingen når vi ser på mulighederne i haven. Jeg tegner skitsen på manifold (tyndt gennemsigtigt papir) og bruger opmålingen som underlag. Måske opfylder skitsen dit behov for rådgivning til at komme videre eller også er en haveplan med planteliste en bedre løsning for dig.
 
Jeg benytter håndtegning når jeg arbejder. De færdige haveplaner er, udover at være håndtegnet, også farvelagte. Der følger en beskrivelse med til haveplanen, som forklarer havens hovedidé, funktioner og elementer samt en planteliste, der angiver typer af planter, planteafstande og antallet af planter, der skal bruges.
Bopa Plads - Løgstørgade 2, 1.th   •   2100 København Ø   •   Mobil: 24 84 66 86   •   Mail: mail@pernilledanielsen.dk  •   CVR: 28 38 73 34