KONTAKT

DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT RINGE PÅ 24 84 66 86 ELLER

kontakt mig her »

REFERENCER

Det har været en fantastisk og super inspirerende oplevelse at arbejde sammen med dig! Du lytter, men udfordrer, guider, foreslår alternativer, osv., og vi har fået en haveplan, der er lige til at gå til, og som virkelig afspejler, det vi havde håbet på, men aldrig selv havde fundet på eller fundet frem til.
Katrine Willemann, Virum
 Jeg forærede for nogle år tilbage min hustru et besøg af en havearkitekt. Vi havde brug for hjælp til en plan for vores gamle have. Valget faldt på Pernille Danielsen og dét har vi ikke fortrudt. Vi er virkelig glade for den plan vi i samarbejde fik lagt og fører den i etaper ud i livet. Vi var især glade for Pernilles tilgang og evne til at ramme vores ønsker. Vi har desuden været glade for at kunne spørge til råds efterfølgende.
Christian Bagger, Farum
 

Tak for dit havebesøg! Det var spændende at se vores have gennem dine “briller”, og det gav os rigtig meget lyst til at få lavet den om til noget bedre!
Birgit Elvang, Klampenborg
 

Tak for det dejlige besøg. Det var rart at få lagt mine havedrømme i dine hænder. Jeg føler stor glæde og tillid til at lægge dem hos dig som professionel så du kan sortere, planlægge og udvælge iblandt mine ønsker eller at du fremkommer med andre spændende forslag. Og tak, fordi du lyttede til alle mine tanker....tålmodigt - men også med rigtig gode input. Jeg er spændt på, hvad du får ud af det hele og føler mig bare fuldstændig sikker på, at det kun kan blive godt.
Eva Halberg, Lyngby
 

Vi havde købt en byggegrund, som ud over at være et kæmpe vildnis også havde en meget speciel form! Fra første besøg havde Pernille nogle rigtig gode idéer, som vi slet ikke selv ville have tænkt over. Jeg havde fundet nogle udklip af min drømmehave, som Pernille fik med hjem efter vores første møde og efter en god snak.
Nogle uger efter fik vi tilsendt den flotteste haveplan. Alle vores ønsker var blevet hørt.
Vi mødtes igen og rettede lidt til hist og pist og fik så den endelige plan og planteliste.
Pernille er dygtig, lydhør, nem at arbejde sammen med og hun er fyldt med overraskende idéer. Desuden har hun været behjælpelig med forskellige ting i vores have efter vores samarbejde sluttede. Hun får mine bedste anbefalinger. Christina Pries, Ganløse
Bopa Plads - Løgstørgade 2, 1.th   •   2100 København Ø   •   Mobil: 24 84 66 86   •   Mail: mail@pernilledanielsen.dk  •   CVR: 28 38 73 34